LLAVORS DE LA PLANTA DE TABAC

tabac casolà : llavors per a conrea en una torreta o un hort plantes de tabac - tabac per a fumar

Amb aquestes llavors podrem plantar i conrear el nostre propi tabac en una torreta o una horta, encara que abans cal assenyalar diferents aspectes.

El primer: És legal? La resposta és que sí, sempre que no es faci a gran escala o com a negoci.

El segon: És possible? Sí, encara que cal considerar la dificultat de l'assecat, podem produir autèntic tabac, sense additius ni químics.

Amb el preu que han posat al tabac, a qui no li agradaria tornar al passat i, fumar com fumaven els nostres avis. Ja és possible sembrar el tabac com si anés planter de tomàquets i pebrots en la mateixa època que aquests. Després podem trasplantar les plantes més vigoroses a l'hort en un solc a un pam de distància entre cada planta (o també a una torreta gran o hivernacle) i li tirarem una mica de fems i molta aigua a l'estiu. A la fi d'estiu arrencarem les plantes senceres, les penjarem en un porxo a resguard del vent i el sol i una vegada assecades, les trinxarem.

Així podrem produir una excel·lent picada per a fumar en pipa, fer cigarrets o fabricar el millor rapé.

Per cert, per si hi ha algú que pensi que les plantes de tabac són lletges, gens mes lluny de la realitat, la planta de tabac és preciosa. Té unes fulles enormes i dóna unes flors roses molt boniques. Les plantes es fan molt altes amb les seves grans fulles perfumades i viscoses al tacte.

Nosaltres oferim 800 llavors de 4 diferents:

200 llavors del tabac de Virginia (per a realitzar cigarrets rossos i fer rapé)

200 llavors del tabac de L'Havana (para purs o cigarrets negres)

200 llavors grogues del tabac de Monte Calme (per a realitzar barreges)

200 llavors del tabac de Monte Calme Brun (per a fumar en pipa o embolcalls de cigarrets)

A més enviem una petita guia en anglès i un resum en castellà amb les instruccions més completes de com créixer, assecar i preservar el seu tabac.

Actualment no disponible

 

enviar e-mail

 
R E G A L S  N E T